8 Mile Felirat Magyar !!TOP!!
2009. március 5-én egy sajtóközleményben elmondta, hogy két új albumot fog kiadni ugyanabban az évben. Az első a Relapse volt, május 19-én került a boltokba, míg az első hivatalos kislemez és annak videoklipje a We Made You április 7-én jelent meg.[67] Bár a Relapse nem ismételte meg Eminem előző korongjainak magas eladási számait, mégis sikeres volt kereskedelmileg, néhány kritikai elismerést is kapott, amelynek következtében sikerült helyreállítania jelenlétét a hiphop világában. A Relapse volt a 2009-es év egyik legnépszerűbb albuma, világszerte több mint 5 millió darabot adtak el belőle. A 2009-es MTV Movie Awards díjkiosztón Sacha Baron Cohen felszerelt angyalszárnyakkal a levegőből közelítette meg a színpadot, amikor Eminem feje felett megtorpant. Cohen elkezdett pánikolni, mire lassan leeresztették, és a nagyrészt meztelen hátsója pont Eminem arca előtt landolt. A szitkozódó zenészről végül a testőrei hámozták le a komikust. Három nappal később Eminem elmondta hogy ez csak egy megrendezett eset volt, amit együtt találtak ki.[68] Október 30-án fellépett a Voodoo Music Experience fesztiválon, New Orleansban mint headliner, ez volt az első teljes fellépése 2009-ben.[69] A koncerten több dalt is előadott a Relapse albumról, néhány régebbi slágert és D12-es közreműködéseit. November 19-én bejelentette honlapján hogy a Relapse: Refill megjelenésére december 21-én kerül sor. Az album lényegében a Relapse újrakiadása volt, hét bónusz dallal, beleértve a Forever és a Taking My Ball szerzeményeket. Egy nyilatkozatban a közelgő CD-ről is írt:
8 Mile felirat magyar
Download Zip: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fvittuv.com%2F2ueaX7&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw38VhZYnGzJcph8MvF-q6SU
The Cabinet of Israel, unwilling to give in to terrorist demands, is faced with difficult decisions as their deliberations lead to a top-secret military raid. This commando operation, "Operation Thunderbolt", will be carried out over 2,500 miles (4,000 km) from home and will take place on the Jewish Sabbath. 041b061a72