top of page

Parent teacher association

Public·24 members

8 Mile Felirat Magyar !!TOP!!

2009. március 5-én egy sajtóközleményben elmondta, hogy két új albumot fog kiadni ugyanabban az évben. Az első a Relapse volt, május 19-én került a boltokba, míg az első hivatalos kislemez és annak videoklipje a We Made You április 7-én jelent meg.[67] Bár a Relapse nem ismételte meg Eminem előző korongjainak magas eladási számait, mégis sikeres volt kereskedelmileg, néhány kritikai elismerést is kapott, amelynek következtében sikerült helyreállítania jelenlétét a hiphop világában. A Relapse volt a 2009-es év egyik legnépszerűbb albuma, világszerte több mint 5 millió darabot adtak el belőle. A 2009-es MTV Movie Awards díjkiosztón Sacha Baron Cohen felszerelt angyalszárnyakkal a levegőből közelítette meg a színpadot, amikor Eminem feje felett megtorpant. Cohen elkezdett pánikolni, mire lassan leeresztették, és a nagyrészt meztelen hátsója pont Eminem arca előtt landolt. A szitkozódó zenészről végül a testőrei hámozták le a komikust. Három nappal később Eminem elmondta hogy ez csak egy megrendezett eset volt, amit együtt találtak ki.[68] Október 30-án fellépett a Voodoo Music Experience fesztiválon, New Orleansban mint headliner, ez volt az első teljes fellépése 2009-ben.[69] A koncerten több dalt is előadott a Relapse albumról, néhány régebbi slágert és D12-es közreműködéseit. November 19-én bejelentette honlapján hogy a Relapse: Refill megjelenésére december 21-én kerül sor. Az album lényegében a Relapse újrakiadása volt, hét bónusz dallal, beleértve a Forever és a Taking My Ball szerzeményeket. Egy nyilatkozatban a közelgő CD-ről is írt:

8 Mile felirat magyar

Download Zip: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fvittuv.com%2F2ueaX7&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw38VhZYnGzJcph8MvF-q6SU

The Cabinet of Israel, unwilling to give in to terrorist demands, is faced with difficult decisions as their deliberations lead to a top-secret military raid. This commando operation, "Operation Thunderbolt", will be carried out over 2,500 miles (4,000 km) from home and will take place on the Jewish Sabbath. 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page